Pvp Tanıtım Merkezi

Pvp Tanıtım Merkezi

AnasayfaTakvimGaleriSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yap

Paylaş | 

Hack Editleme

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
-SaMuRaY-
MODARATÖR
MODARATÖR

40 / 10040 / 100

Burcunuz: Yay Mesaj Sayısı: 188
Nereden: Ebenin Köründen xD

MesajKonu: Hack Editleme   Salı Nis. 13, 2010 6:56 am

Herhangi Bir Hex Programıylada Açabilirsiniz, DLL Dosyasını Biz Cygnus ile açıyoruz menüdeki isimleri bulup değiştiriyoruz wrhackteam ve wrtürkiye gibi birçok kendini akıllı sananlar bu yöntemi kullanıyor sözde hack'i ben yaptım diyorlar sizde isim degiştirerek hack izi yapın.
Bütün Hack'lerin Menülerini Değiştirmede İşe Yarar.

Bütün Hack'lerde İşe Yara yeterki menüde yazan isimi bulun ve yazan 4 kelimeliyse 4 kelime yazıcaksınız noktaya yazarsanız bozulur hex iyi şanşlar

Hack'in Menüsünde Ne İsim Varsa Onu Arayalım
Noktalara yazmıyalım yoksa hack çalışmaz ne menü gelir nede işler oyunda.
Büyük küçük fark etmez yeterki noktalara yazmıyalım

PROGRAMI BURAYA TIKLA İNDİR //

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 16;height: 16" border="0">Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( %1$sx%2$s ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] style="width: 16;height: 16" border="0">Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( %1$sx%2$s ve %3$sKB ) Buraya Tıklayın

Bu konu sizin bulduğunuz hackleri editleyip WRHACK adını yazıp yabancı siteye koyabilmeniz içindir böle bize yardım ederseniz seviniriz [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] border="0" alt="" /> Herzaman böle şeyler paylaşırız..

________________ÜYE İMZASI_______________

Hack Editleme

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Similar topics

-
» Speed Hack .!
» Kaçırmayın Cs 1.5 1.6 wall hack <ECC 5.2 full> Tıkla indir
» doodle jump hack infinite rockets (must have jailbroken ipod/iphone)
» 1 Nisan 2010 Warrock Vip HaCK [01-04-2010] İÇERİ [İLK HACK] [VİDEO UPLOADLANMIŞTIRR]
» 1.6 sxesiz sw wall hack