Burcunuz: Mesaj Sayısı: 4 Kayıt Tarihi: 22/07/09 Yaş: 19 Nereden: Samsun
Konu: Bakarsanız ve ilgilenirseniz çok memnun olurum Çarş. Tem. 22, 2009 11:48 pm
Arkadaşlar www.turkmmo.com adresinden siteye kayıt olan ilk 5kişiye moderatörlük verileceğini duymuştum ancak ben 6.kişiyim reklamı görür görmez bu siteye kayıt yaptırdım lütfen benide moderatörlerin arasına alın eğer siteye faydalı olmazsam moderatörlüğümü elimden alırsınız olmazmı arkadaşlar
erensipahi ADMİN
Burcunuz: Mesaj Sayısı: 90 Kayıt Tarihi: 20/07/09 Yaş: 15
Konu: Geri: Bakarsanız ve ilgilenirseniz çok memnun olurum Perş. Tem. 23, 2009 12:27 pm
Sayın kullanıcı moderötör isteğiniz kabul edilmiştir teşekkür ederiz.
Konu: Geri: Bakarsanız ve ilgilenirseniz çok memnun olurum C.tesi Nis. 10, 2010 9:32 am
Ne Biçim ADminsin Adam konuyu yanlıs yere acmıs reklam yapıor sende mod ıstegı kbl edıldı tskur xD sacmalık ya xd
________________ÜYE İMZASI_______________
Admin ADMİN
Burcunuz: Mesaj Sayısı: 393 Kayıt Tarihi: 20/07/09 Yaş: 13 Nereden: http://kralforum.2morpg.com dan
Konu: Geri: Bakarsanız ve ilgilenirseniz çok memnun olurum C.tesi Nis. 10, 2010 9:47 am
samuray yanlış anladın bilader biz turkmmo.com da reklam yaptık mod alımı war yazdık ondan öle duydum diyo bende bi aralar onları mod yaptım ama bizi sattılar...
________________ÜYE İMZASI_______________
erensipahi ADMİN
Burcunuz: Mesaj Sayısı: 90 Kayıt Tarihi: 20/07/09 Yaş: 15
Konu: Geri: Bakarsanız ve ilgilenirseniz çok memnun olurum C.tesi Nis. 10, 2010 10:00 pm
admin haklı ben adminin abisiyim bu arada haberiniz olsun